Liken en volgen

Dat LinkedIn handig is voor zakelijk gebruik, dat is wel bekend. Maar wat moet je als bedrijf met Facebook en Twitter? Kan ‘volgen en liken’ leiden tot klanten en sales? Brandpepper volgt Twitter en liked Facebook, omdat het een nieuwe en uiterst effectieve tak van marketing-sport is. Wij schrijven Social Media Marketing plannen. Hiermee bedenken wij een passende social-media strategie voor uw bedrijf. We kijken hoe uw markt zich beweegt, luisteren naar uw doelgroep en creëren voor u een netwerk via Social Media. De afstand tussen klant en uw bedrijf is online nergens zo kort als op Twitter, Facebook of LinkedIn. Een ideale gelegenheid dus om online een luisterend oor en een goede gesprekspartner voor uw klanten te zijn. Naast het schrijven van een Social Media Marketingplan en het opzetten van de accounts kunnen we deze accounts ook voor u beheren. We houden in de gaten welke posts de meeste traffic naar de website opleveren en koppelen dan terug welke kansen we voor u in de markt zien. Full service, zoals u van ons gewend bent.
 • LSamsterdam_smartphone
 • LSamsterdam_laptop
 • Webshop Hobby & Spel
 • inspirerendLeven_tablet
 • Veen Bosch Keuning
 • Koepelkerk_pc
 • "Wij zijn als particulier bij Brandpepper terecht gekomen met het verzoek een website-ontwerp te maken voor de verhuur van ons vakantiehuis. Een voor Brandpepper kleine opdracht zonder veel uitdagende elementen, maar voor ons een communicatie-uiting met veel emotionele waarde omdat het gaat om ons eigen huis.
  Wat een spanningsveld had kunnen worden (kleine opdracht die aandacht vraagt, hoeveel tijd steek je daarin?) is voor ons naar grote tevredenheid door Brandpepper uitgevoerd. Ze hebben ons als een volwaardige klant behandeld, en dat zegt alles over hun professionaliteit.
  Het onderschrijft bovendien de claims van Brandpepper dat ze mooie dingen maakt voor elk budget en op een persoonlijke, geroutineerde manier maatwerk leveren. Op alle stappen van het proces scoren ze bij ons een hoge klanttevredenheid: onze wensen zijn vertaald in een zeer geslaagd ontwerp, de procesbegeleiding werd zakelijk ingestoken maar met oog voor onze situatie als ‘onwetende’ particulier, onze verwachtingen werden uitstekend gemanaged (als wensen niet mogelijk waren, werden wij daar op een prettige manier over geïnformeerd) en er is constructief meegedacht om voor bepaalde behoeften toch een oplossing te vinden binnen de mogelijkheden. En bovenal werden al onze vragen snel en adequaat beantwoord.
  Het resultaat is een zeer professioneel ogende website voor het verhuren van ons vakantiehuis, die past bij wat wij als familie met het huis willen uitdragen."

  annemarie
  Anne Marie van den Berg Contactpersoon, Mallum vakantiewoningen