Test voor Kaylee – Website laten maken.

Je hebt een bedrijf, je werkt als ZZP’er of je beheert een organisatie. Hoe dan ook: je wilt graag een nieuwe website laten maken. En je weet dat er online onwijs veel mogelijkheden zijn. Er zijn een hoop websites die je mooi vindt, maar je hebt geen idee wat bij jou past. En waar je moet beginnen. Of wat je precies moet doen.

Onze websites voldoen aan de laatste ‘eisen’

We bouwen websites die aan de laatste standaarden voldoen. Dus naast dat ze technisch correct zijn opgebouwd voor Google kun je ze ook gewoon gemakkelijk zelf beheren. Geen tussenkomst van ons, gewoon lekker aan de slag met je eigen website.

Website laten maken, kost dat?

De kosten van een website zijn afhankelijk van je wensen. Die komen we graag kosteloos en vrijblijvend met je bespreken. Vervolgens maken we een voorstel op maat om te bewijzen dat wij je ideale partner zijn!

En dat is waar wij je gaan helpen!

Wij doen aan ‘jij vraagt, wij denken’ in plaats van ‘jij vraagt, wij draaien’. We nemen je bij de hand en laten je de mogelijkheden zien. We zijn zakelijk, maar niet onpersoonlijk. We zijn geroutineerd, maar onze websites zijn nooit routine. Wij zijn er voor jouw online verhaal.

1. Titel

We werken door heel Nederland, dus waar je ook zit: wij komen vooraf graag bij je langs om je wensen door te nemen

2. Titel

Vooraf spreken we een prijs af, dus geen verrassingen achteraf

3. Titel

Je hebt bij ons veelal één aanspreekpunt

4. Titel

We begeleiden je door het hele proces en adviseren je

5. Titel

We gaan door tot jij tevreden bent met je website

6. Titel

Aangenaam, wij zijn Brandpepper. Wie ben jij?

Contact - Brandpepper

Heb je al een website?

Probeer nu onze gratis website check

Jij wilt graag weten waar de verbeterpunten voor je website liggen? Vul het onderstaande formulier in en wij gaan voor jou aan de slag. Begin direct met het verbeteren van je posities in de zoekmachines. Natuurlijk laten wij onze tool op je website los, maar daarnaast kijken onze specialisten er ook met hun eigen ogen naar. Vervolgens vatten wij onze tips en verbeterpunten samen in een overzichtelijk rapport.

Waar bestaat een rapport uit

  • Technische analyse
  • Contentanalyse
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Linkanalyse
  • URL-structuur
  • Koppeling met social media
  • Afbeeldingen analyse
Gratis SEO check aanvragen