Website laten maken.

Je hebt een bedrijf, je werkt als ZZP’er of je beheert een organisatie. Hoe dan ook: je wilt graag een nieuwe website laten maken. En je weet dat er online onwijs veel mogelijkheden zijn. Er zijn een hoop websites die je mooi vindt, maar je hebt geen idee wat bij jou past. En waar je moet beginnen. Of wat je precies moet doen.

Onze websites voldoen aan de laatste ‘eisen’

We bouwen websites die aan de laatste standaarden voldoen. Dus naast dat ze technisch correct zijn opgebouwd voor Google kun je ze ook gewoon gemakkelijk zelf beheren. Geen tussenkomst van ons, gewoon lekker aan de slag met je eigen website.

Website laten maken, wat kost dat?

De kosten van een website zijn afhankelijk van je wensen. Die bespreken we graag kosteloos en vrijblijvend met je. Aan de telefoon, per e-mail of live: hoe jou het beste uitkomt. Vervolgens maken we een voorstel op maat om te bewijzen dat wij je ideale partner zijn! Jij hoeft nergens meer aan te denken.

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw website aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Vormgeving

Onze ontwerpers maken het eerste ontwerp gebaseerd op jouw wensen en op de laatste ontwikkelingen. En we gaan door tot jij tevreden bent!

3. Bouwen

Als jij tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Daarna leveren we je een testversie op. Check, check, dubbel check!

4. Onderhoud en techniek

De website wordt gebouwd volgens de laatste technieken. Tevens onderhouden we hem zodat hij altijd up-and-running is.

5. Modules

Je kunt je website uitbreiden met verschillende modules, bijvoorbeeld: nieuws, blogs, portfolio, een formulier. Alles is mogelijk!

6. Online marketing

We installeren Google Analytics zodat je in ieder geval de statistieken kunt bijhouden. Wil je echt aan de slag met online marketing? Bekijk dan de mogelijkheden!

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Contact - Brandpepper

De voordelen van een goede website

Een goede website is belangrijk voor iedereen (iedere ondernemer of ZZP’er) die de informatie voor zijn of haar bestaande klanten zo toegankelijk mogelijk wil maken en voor iedereen die op zoek is naar nieuwe potentiële klanten.

  • Mensen kunnen snel met je in contact komen. Ze kunnen je contactgegevens vinden, je adres en vaak via een knop een offerte aanvragen of een product kopen.
  • Je kunt je bezoekers laten zien waarom jij goed bent in je vak: met tekst, foto’s en/of videomateriaal overtuig jij je nieuwe klanten eenvoudig en snel van jouw expertise.
  • Je laat zien dat je een betrouwbare organisatie bent.
  • Door de statistieken te analyseren kun je je website steeds een stukje beter maken en er steeds meer rendement uit halen.

Maar het allerbelangrijkst: je website is een basis voor de omzet van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je er – zeker in het begin – de nodige aandacht aan besteedt in samenwerking met het bureau die met je website aan de slag gaat. Of dat nou Brandpepper is, of een ander bureau.

 

Vraag een offerte aan

Heb jij al een beetje in beeld wat je wensen zijn? Of moet je helemaal vanaf nul beginnen? Geen probleem! In beide gevallen helpen we je graag verder. Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.