Algemeen

Blog

Redenen waarom je een nieuwe website moet nemen

Maak het je bezoekers gemakkelijk

Mensen willen op een website of webshop komen waarin ze makkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. Het bezoekersgemak moet voorop staan. De site moet snel zijn en overzichtelijk. Het design van de website speelt hierin een grote rol. Het oog van je bezoekers wil ook wat, het moet ze een wauw gevoel geven.

Overkomen als een betrouwbaar en hedendaags bedrijf

Uitstraling doet zoveel, als je een oude website hebt, kunnen klanten afhaken omdat het niet betrouwbaar oogt. Een professionele website/webshop kan ontzettend veel verschil geven. Mensen bestellen toch sneller bij een bedrijf met een professionele site dan bij iemand die een verouderde en niet moderne website heeft.

Meer leads

Als er wel bezoekers naar je website komen, maar er komen geen leads uit, dan is er iets structureel mis en wordt het tijd voor een nieuwe moderne website. Waarschijnlijk heeft de concurrent wel een moderne website met uitstraling en haalt hij jouw leads binnen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De mensen die op jou website komen moeten daar natuurlijk ook blijven.

Content problemen

De content van een website is een van de meest onderschatte onderdelen van een website. Het is het hart van een website en als hier problemen mee zijn kan dit een grote impact hebben. Ook bij een webshop moet je content goed zijn. Als mensen niet kunnen vinden wat ze nodig hebben, haken ze af en gaan ze naar een andere webshop waar ze het wel kunnen vinden.

Wordt een autoriteit in je vakgebied

Door een goede en professionele website te laten maken trek je meer klanten. Laat zien op je website waarom jij de beste bent en waarom klanten bij jou moeten wezen.

Je website is nog niet mobiel

Wanneer je website nog niet mobiel werkt, loop je ook al een grote groep klanten mis. Steeds meer mensen zoeken en/of bestellen steeds meer via de telefoon. Dan is niets meer frustrerend dan een website die niet mobiel werkt.

Afbeelding Simon Kriek

Simon Kriek

Sinds 2011 heb ik mij gespecialiseerd in affiliate websites en webshop. Daarnaast ben je bij mij aan het goede adres om te sparren over de online mogelijkheden van je website, online marketing of natuurlijk je vergelijkingswebsite!