Hallo Curacao.

Hallo Curacao

Ik ben Kim, aangenaam kennis te maken. 29 jaar, woonachtig in Nederland en inmiddels bijna 2 jaar in dienst bij Brandpepper.

Een aantal jaar geleden ben ik als ZZP’er begonnen met online marketing. Eigenlijk betekent dat simpel gezegd dat ik zorg dat websites hoger in Google komen te staan. Uiteraard op relevante zoektermen.

Via een vriendin kwam ik in contact met Marc en Mascha Riggeling. Mijn eerste ZZP-opdracht. En wat vond ik het spannend! Ik had natuurlijk al wel ervaring in het vak, maar echt op mezelf werken was nieuw. En wat als ik het fout zou doen?

Het resultaat is bij sommigen wellicht bekend: het gaat supergoed. Op de term: ‘auto huren op Curacao’ staan Marc en Mascha al een tijdje bovenaan in Google. En dat levert een hoop nieuwe klanten op.

En het grappige is, ik heb ze nog nooit gezien…

Daar moest verandering in komen

In de tussentijd is mijn ZZP-carrière ingeruild voor een prachtige baan in loondienst bij Brandpepper. Ik kan hier doen wat ik leuk vind, me nog sneller ontwikkelen en werken in een team. Want samen met een team mooie resultaten bereiken is het tofste wat er is. Daar kan in je pyjamabroek op de zolderkamer werken niet tegenop 😉

In de tussentijd hebben meer bedrijven uit Curacao zich gemeld. Mede dankzij Marc en Mascha natuurlijk. En ook zij hebben baat bij online marketing. Dus toen kwam het idee, zullen we…? En ja, we gaan het doen!

Wij komen naar curacao

Natuurlijk om van het heerlijke klimaat te genieten, maar ook om te zien of we jou kunnen helpen met je website of online marketing.

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw mobiele app aan de slag gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Ontwerpen

We maken het ontwerp gebaseerd op jouw wensen, inclusief wireframes en functionaliteit.

3. Ontwikkelen

Na akkoord word je app ontwikkeld.

4. Testen

Uiteraard wordt hij uitvoerig getest.

5. Publiceren

Vervolgens wordt hij in de app stores aangeboden waar jij hem wilt hebben.

6. Online marketing

Wil je dat je app beter gevonden wordt? Dat kan een vervolgstap zijn op de ontwikkeling!

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Contact - Brandpepper

Gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan!

 

Brandpepper kan jou helpen!
Vul je wensen in en wij nemen tijdens werkuren binnen 4 uur contact met je op.

Offerte aanvragen

Cases
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Ronnie

Koninklijke Hesselink B.V.

“Reeds enige jaren werken we samen met Brandpepper Media. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met de dienstverlening die het bedrijf biedt. Uiteraard is er, zoals bij elk bedrijf wel eens iets wat niet geheel volgens verwachting verloopt maar in deze gevallen werd een keurige oplossing geboden. Wat ons betreft ook een sterke voorwaarde voor een samenwerkingspartner.”

Meer verhalen