Blog.

Hoe bereik ik het beste een oudere doelgroep? Geplaatst op: 18 september 2017 Categorie: Marketing

Wanneer het aankomt op senioren (50+) zijn er nog veel kansen te benutten. Zo is deze groep nog niet platgebombardeerd met reclame en weten veel bedrijven niet hoe ze deze steeds groter wordende groep het beste kunnen bereiken. Wij geven je graag wat tips!

Lees verder
Het onderhouden van je website Geplaatst op: 17 september 2017 Categorie: Websites

Voor iedere ondernemer is het belangrijk om een website te hebben. Tijden veranderen en dat betekent dat ook het gedrag van mensen verandert. Men raakt gewend aan dat alles online te vinden is.

Lees verder
Social-media
Like, deel en win acties Geplaatst op: 16 augustus 2017 Categorie: Social media

Tegenwoordig word je overspoeld met like en win acties op Facebook. Honderden mensen doen er aan mee en de like, deel en win acties worden massaal gedeeld. Maar is het nou wel zo effectief? Wat levert het je nou daadwerkelijk op?

Lees verder
Hoe maak ik succesvol gebruik van social media
Hoe maak ik succesvol gebruik van social media? Geplaatst op: 10 augustus 2017 Categorie: Social media

Op social media laat je als bedrijf zien hoe je echt bent. Je volgers zitten er natuurlijk niet op te wachten om specifieke informatie over producten of diensten te lezen maar volgen je omdat ze leuke updates van je verwachten. Luchtvaartmaatschappij KLM heeft een groot deel van haar volgers namelijk verworven door altijd in staat te zijn een leuke reactie te geven op vragen van klanten.

Lees verder
Pieterjan Bosboom
Welkom Pieterjan Geplaatst op: 21 juli 2017 Categorie: Brandpepper

De aankomende 20 weken wordt het team vergezeld en versterkt door Pieterjan Bosboom. Nog even afstuderen en dan kunnen wij hopelijk met hem proosten op het behalen van zijn diploma. Wij hebben hier het volste vertrouwen in en wensen hem een te gekke en leerzame tijd bij Brandpepper. Vanaf hier laten wij Pieterjan aan het woord en mag hij ons gaan vertellen wie hij is en wat hij hier eigenlijk komt doen?

Lees verder
Blog
Redenen waarom je een nieuwe website moet nemen Geplaatst op: 14 juli 2017 Categorie: Algemeen, Nieuws, Websites, Websites

Waarom is het zo belangrijk om je website up-to-date te houden en zo nu en dan volledig te vernieuwen? Dat is iets wat je je vast afvraagt als je deze titel leest. Het is ook een vraag die wij regelmatig krijgen. Een website is toch een website? Als mensen er op kunnen lezen wat we doen is dat toch voldoende? Nee, dat is niet voldoende. En in deze blog vertel ik je waarom niet.

Lees verder
Ransomware
Ransomware: wees op je hoede! Geplaatst op: 28 juni 2017 Categorie: Algemeen, Nieuws

Afgelopen weken is er een nieuwe actieve vorm van ransomware gesignaleerd. Ransomware is een kwaadaardige software, die je computer blokkeert en de toegang tot jouw bestanden versleutelt. De Nederlandse vertaling van ‘ransom’ is losgeld. De kwaadaardige software vergrendelt je bestanden en zegt tegen betaling van losgeld weer toegang te bieden tot de bestanden. De criminelen achter deze ransomware proberen je zo angstig te maken dat je in het uiterste geval de betaling zal voltooien, wat daarentegen geen garantie biedt dat je daarna weer volledige toegang hebt over jouw bestanden. Brandpepper heeft een aantal tips om dit te voorkomen.

Lees verder
Hoe zet je als bedrijf social media in
Hoe zet je als bedrijf social media in? Geplaatst op: 31 mei 2017 Categorie: Social media

We kunnen er niet meer omheen. Social media heeft een plek ingenomen die naar verwachting niet meer zal verdwijnen. Het aantal aanmeldingen voor Facebook, Instagram en Twitter stijgt nog steeds dagelijks en het budget dat bedrijven voor social media marketing neerleggen wordt elk jaar groter. Hoe kun je ervoor zorgen dat je zo succesvol mogelijk te werk gaat op social media?

Lees verder
Uitgebreide-kwaliteitsscore-in-Google
Uitgebreidere kwaliteitsscore in Google AdWords Geplaatst op: 29 mei 2017 Categorie: Internet marketing, Zoekmachine adverteren

Google heeft onlangs een aantal verbeteringen doorgevoerd in de kwaliteitsscore in Google AdWords. De kwaliteitsscore geeft een indicatie van de kwaliteit van je advertenties, zoekwoorden en landingspagina's. De update zorgt ervoor dat je als adverteerder meer inzicht hebt in de kwaliteitsscore en tijd en kosten bespaart.

Lees verder
Niet elk bedrijf klaar voor online marketing
Niet elke website klaar voor online marketing Geplaatst op: 26 mei 2017 Categorie: Internet marketing, Websites, Zoekmachine adverteren, Zoekmachine optimalisatie

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een website. En hoe meer bezoekers een website heeft, hoe beter. Want tegenwoordig is een website niet meer alleen een visitekaartje, maar het functioneert soms als volwaardig marketingkanaal.

Lees verder
Autoriteit
Specialiseer je in jouw vak of product Geplaatst op: 21 mei 2017 Categorie: Conversieoptimalisatie, Dienstverlening, Zoekmachine optimalisatie

Men is tegenwoordig niet meer op zoek naar de alleskunners. Naar de Albert Heijn’s of de Bijenkorven. Men zoekt iemand die gespecialiseerd is in zijn of haar vakgebied. Er zijn online zoveel verschillende bedrijven te vinden. We zoeken bedrijven of ondernemers die specialist zijn in hun vakgebied. We willen niet meer ‘van alles een beetje’, we willen bij een onderneming denken: “Dat is precies wat ik zoek!” en daarbij het gevoel krijgen dat diegene precies weet waar hij of zij het over heeft.

Lees verder
De Achterhoekse Voetbalnacht
De Achterhoekse Voetbalnacht Geplaatst op: 19 mei 2017 Categorie: Algemeen

De Achterhoek levert al decennia lang voetballers van hoog niveau. Om tegemoet te komen aan alle voetballiefhebbers in de regio vindt op 8 juni de tweede Achterhoekse Voetbalnacht plaats op stadion de Vijverberg in Doetinchem. Op deze avond worden er onder andere awards uitgereikt in de vijf verschillende categorieën vrijwilliger, voorzitter, vereniging, talent en scheidsrechter van het jaar.

Lees verder