Brandpepper

Brandpepper onderdeel van RIFF Nederland B.V.

Misschien had je langs de zijlijn al iets vernomen, maar vandaag is het officieel gepubliceerd: Brandpepper is onderdeel geworden van RIFF Nederland B.V.. En daar zijn we trots op!

Brandpepper en RIFF?

Arvid: “Begin vorig jaar kwam Brandpepper in aanraking met RIFF Nederland B.V.. RIFF zocht een partij die de technische ontwikkeling van een digitaal platform kon realiseren. En na dat project volgden er meer succesvolle projecten. Van het een kwam het ander: we leerden elkaar steeds beter kennen en we konden elkaar op verschillende specialisaties versterken. En nu staan we hier!”

Wie is RIFF?

RIFF helpt als fullservicebureau (middel)grote bedrijven met digitaal transformeren. Ze – of inmiddels ‘we’ – leveren services binnen de gehele (digitale) customer journey. De services zijn uitgesplitst in verschillende disciplines: Digital Engagement, Digital Marketing, Digital Technology en Content Marketing. Brandpepper vult RIFF aan met de specialisatie WordPress development en affiliate marketing. Naast een vestiging in Nijmegen bevindt RIFF Nederland B.V. zich in Amsterdam, Zwolle en Den Bosch. Maar ook in Singapore, Indonesië en Australië heeft RIFF inmiddels een vestiging.

Wat verandert er voor onze klanten?

Met gebundelde krachten en meer dan 300 collega’s werken we aan de ambitie om onze relaties te helpen alle interacties met klanten iedere dag gemakkelijker, aangenamer en beter te maken. Met het motto ‘Be digital, stay human’ bedienen we onze klanten voortaan vanuit één naam: RIFF. Overigens blijven de contactpersonen hetzelfde, evenals ons team.

Naast de bestaande mogelijkheden creëert deze samenwerking ook nieuwe kansen voor jou! Wil je eens sparren over de mogelijkheden, over een verandering of over een uitbreiding? Bel of mail dan naar de voor jou bekende contactpersoon.

Afbeelding Arvid Bosch van Rosenthal

Arvid Bosch van Rosenthal

Als Commercial Director van RIFF/Brandpepper ben ik nauw betrokken bij alles wat zich in het online landschap afspeelt. Wil je sparren over wat goed is voor jouw bedrijf of strategie? Bel me gerust op 06-15123579.