Bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Het overbrengen van sfeer en bedrijfsgevoel kan tot zekere hoogte met fotografie. Maar wanneer je echt wat meer dimensie wilt geven kun je dit het beste doen met een bedrijfsfilm. Ze zeggen niet voor niets, Beelden zeggen meer dan duizend woorden! Vooraf zullen we een concept maken door middel van een storyboard. Dit vertalen we vervolgens naar een professionele bedrijfsfilm.

Contact - Brandpepper
Onze werkwijze

Persoonlijk beeldmateriaal werkt ontzettend goed! Ons stappenplan bij fotografie en video:

1. Kennismaking

Hoi, wij zijn Brandpepper. Wie ben jij? En wat wil je graag in beeld brengen? Heb je specifieke wensen of een vraagstuk? Hoe dan ook, wij kunnen je helpen.

2. Offerte maken

Gebaseerd op jouw wensen maken we een voorstel. En we geven je opties voor de afspraak met onze fotograaf.

3. Fotograaf inplannen

Na akkoord kun je je afspraak met de fotograaf definitief inplannen. Jullie kunnen samen je wensen concreet maken.

4. Fotosessie

Vervolgens vindt de foto-/filmsessie plaats. Spannend! En leuk! Hebben jullie een leuke locatie uitgezocht? Of gaat het om profielfoto’s?

5. Nabewerking

De beelden worden – waar nodig – bewerkt, geselecteerd en gemonteerd. Want we leveren je natuurlijk alleen goede kwaliteit.

6. Oplevering

Als laatste worden de beelden aan je opgeleverd. Vervolgens kun je ermee doen wat je wilt. Online plaatsen, gebruiken voor drukwerk of bijvoorbeeld op je website.

Geen verrassingen bij Brandpepper, hooguit als de beelden worden opgeleverd! Je weet van tevoren precies hoe we werken.

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Ronnie

Koninklijke Hesselink B.V.

“Reeds enige jaren werken we samen met Brandpepper Media. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met de dienstverlening die het bedrijf biedt. Uiteraard is er, zoals bij elk bedrijf wel eens iets wat niet geheel volgens verwachting verloopt maar in deze gevallen werd een keurige oplossing geboden. Wat ons betreft ook een sterke voorwaarde voor een samenwerkingspartner.”

Meer verhalen