Illustration & animation.

Illustration & Animation

Illustration

We oriënteren ons steeds meer via online kanalen. Gebruikmaken van beelden om een verhaal over te brengen is daarin heel belangrijk. Wij vertalen je verhaal in de juiste beelden, zodat de communicatie naar je publiek nog krachtiger wordt. Door gebruik te maken van illustraties krijgt een boodschap de juiste context en beeldvorming.

Animation

Niets is mooier dan een afbeelding tot leven brengen. Door gebruik te maken van animaties kun je de aandacht van de gebruiker vasthouden. Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Het gebruik van animaties kan de communicatie naar je publiek versterken en verduidelijken. Wij vertalen je verhaal in duidelijke beelden en brengen het verhaal tot leven. Om je boodschap te animeren, beginnen we met het maken van een concept. Dit vertalen we vervolgens naar een mooi storyboard, waarna we het uitwerken in een voor zichzelf sprekende animatie.

 

Contact - Brandpepper
Onze werkwijze

Persoonlijk beeldmateriaal werkt ontzettend goed! Ons stappenplan bij fotografie en video:

1. Kennismaking

Hoi, wij zijn Brandpepper. Wie ben jij? En wat wil je graag in beeld brengen? Heb je specifieke wensen of een vraagstuk? Hoe dan ook, wij kunnen je helpen.

2. Offerte maken

Gebaseerd op jouw wensen maken we een voorstel. En we geven je opties voor de afspraak met onze fotograaf.

3. Fotograaf inplannen

Na akkoord kun je je afspraak met de fotograaf definitief inplannen. Jullie kunnen samen je wensen concreet maken.

4. Fotosessie

Vervolgens vindt de foto-/filmsessie plaats. Spannend! En leuk! Hebben jullie een leuke locatie uitgezocht? Of gaat het om profielfoto’s?

5. Nabewerking

De beelden worden – waar nodig – bewerkt, geselecteerd en gemonteerd. Want we leveren je natuurlijk alleen goede kwaliteit.

6. Oplevering

Als laatste worden de beelden aan je opgeleverd. Vervolgens kun je ermee doen wat je wilt. Online plaatsen, gebruiken voor drukwerk of bijvoorbeeld op je website.

Geen verrassingen bij Brandpepper, hooguit als de beelden worden opgeleverd! Je weet van tevoren precies hoe we werken.

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Edwin

Beste Koop Beachflags

“Ik vind het een prettige bedrijf, vakkundig met een persoonlijk tint. Ik heb nog steeds spijt dat ik mijn website heb laten bouwen door een ander. Goedkoop is duurkoop.”

Meer verhalen