Photo & video.

Photo & video

Met foto’s breng je je merk tot leven. Of het nu gaat om mooie product- of foodfoto’s, sfeervolle evenementbeelden of karaktervolle portretten. Ze brengen letterlijk jouw verhaal in beeld. Positioneer je je merk als die eigenzinnige club creatievelingen, dan vraagt dat om een andere beeldtaal dan wanneer je wilt laten zien dat je een serieus team met kennis van zaken bent. De fotografen van Brandpepper hebben er oog voor. Ze leggen vast wie jíj bent.

Video’s om jouw verhaal te vertellen

Wil jij gebruik maken van video’s, maar ben je niet helemaal bekend met de mogelijkheden? Dan gaan wij graag met jou om tafel om te bepalen wat voor jou gaat werken. We bedenken samen met jou het concept en werken dat vervolgens van begin tot einde voor je uit. Wij ontwikkelen video’s voor verschillende doeleinden. Denk aan bedrijfsvideo’s, promotievideo’s en instructievideo’s. Hierbij maken we gebruik van diverse kwalitatief hoogwaardige camera’s. Ook zetten we steeds vaker een drone in om mooi beeldmateriaal te schieten.

We gaan samen wat moois maken

Om ervoor te zorgen dat je foto’s precies uitstralen waar je merk voor staat, maken we eerst een script. Een doordacht plan voor de fotografie. Vervolgens gaan we samen op pad. Naar onze studio, of naar andere verrassende locaties. Neem eens contact op, dan gaan we samen wat moois maken!

Contact - Brandpepper
Onze werkwijze

Persoonlijk beeldmateriaal werkt ontzettend goed! Ons stappenplan bij fotografie en video:

1. Kennismaking

Hoi, wij zijn Brandpepper. Wie ben jij? En wat wil je graag in beeld brengen? Heb je specifieke wensen of een vraagstuk? Hoe dan ook, wij kunnen je helpen.

2. Offerte maken

Gebaseerd op jouw wensen maken we een voorstel. En we geven je opties voor de afspraak met onze fotograaf.

3. Fotograaf inplannen

Na akkoord kun je je afspraak met de fotograaf definitief inplannen. Jullie kunnen samen je wensen concreet maken.

4. Fotosessie

Vervolgens vindt de foto-/filmsessie plaats. Spannend! En leuk! Hebben jullie een leuke locatie uitgezocht? Of gaat het om profielfoto’s?

5. Nabewerking

De beelden worden – waar nodig – bewerkt, geselecteerd en gemonteerd. Want we leveren je natuurlijk alleen goede kwaliteit.

6. Oplevering

Als laatste worden de beelden aan je opgeleverd. Vervolgens kun je ermee doen wat je wilt. Online plaatsen, gebruiken voor drukwerk of bijvoorbeeld op je website.

Geen verrassingen bij Brandpepper, hooguit als de beelden worden opgeleverd! Je weet van tevoren precies hoe we werken.

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Edwin

Beste Koop Beachflags

“Ik vind het een prettige bedrijf, vakkundig met een persoonlijk tint. Ik heb nog steeds spijt dat ik mijn website heb laten bouwen door een ander. Goedkoop is duurkoop.”

Meer verhalen