De Achterhoekse Voetbalnacht.

De Achterhoekse Voetbalnacht

De Achterhoekse Voetbalnacht

De Achterhoek levert al decennia lang voetballers van hoog niveau. Om tegemoet te komen aan alle voetballiefhebbers in de regio vindt op 8 juni de tweede Achterhoekse Voetbalnacht plaats op stadion de Vijverberg in Doetinchem. Op deze avond worden er onder andere awards uitgereikt in de vijf verschillende categorieën vrijwilliger, voorzitter, vereniging, talent en scheidsrechter van het jaar.

De jury heeft in elke categorie 5 namen geselecteerd op basis van hun vakkundige kennis en opgestelde criteria. je kan op je favoriet stemmen door naar de website van de Achterhoekse Voetbalnacht te gaan. Bij de uitreiking zullen de publieksstemmen voor 50% meetellen. De jury gaat over de andere 50%.

De Achterhoekse voetbalnacht is bedoeld voor voor alle Achterhoekers, omdat naast voetbal ook de regio ons met elkaar verbindt. Deze mooie avond is tevens een goede gelegenheid Siri Worm en Eric Braamhaar beter te leren kennen. Je bent van harte welkom op donderdag 8 juni!

Brandpepper is trots om onderdeel te zijn van de organisatie van de Achterhoekse Voetbalnacht.

Afbeelding Kim Stein

Kim Stein

Met ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied ben ik een echte online marketeer, in hart en nieren! Samen met m'n team zorg ik voor het beste resultaat bij onze klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *