E-mailmarketing.

E-mailmarketing

Onze online marketeers zijn echte vakidioten. Met slimme data doen ze er álles aan om je doelgroep in beweging te krijgen. Naar je website, webshop, de telefoon, of zelfs fysiek naar je bedrijf als je dat wil. Een van de tools die ze daarvoor tot hun beschikking hebben, is e-mail marketing, ofwel slimme online nieuwsbrieven. Vinden ze mooi. Want via e-mail kunnen ze de juiste persoon op het juiste moment persoonlijk van de juiste informatie voorzien. Niet alleen mooi voor jou, omdat het de verkoopcyclus bevordert, maar ook interessant voor je doelgroep, omdat ze laagdrempelig op de hoogte blijven van je activiteiten.

Bereik de juiste persoon op het juiste moment met de juiste informatie

E-mailmarketing levert het volgende op:

  • Het versterken van de relatie met nieuwe en bestaande klanten. Hierdoor verhoogt de klantloyaliteit en is de kans op herhalingsaankopen groter
  • Het werven van nieuwe klanten
  • Het stimuleren van het aantal verkopen

Let’s do this!

Juist omdat e-mail marketing zo veel effect heeft, vinden we het geweldig mooi werk! De resultaten zien binnenkomen, daar word je gewoon blij van! Met de juiste input kunnen we de complete digitale nieuwsbrief periodiek voor je verzorgen. In de kant en klare tool die we voor je klaarzetten, kun je ook zelf perfecte nieuwsbrieven versturen! Uiteraard keurig in je eigen huisstijl! Je typt de tekst, sleept wat zaken van links naar rechts en je nieuwsbrief is klaar! Let’s do this!

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw e-mailcampagne aan de slag gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Strategie

We beginnen met een grondige analyse van je huidige e-mailadressenbestand. Ook is het belangrijk om te weten wat het doel van de e-mailcampagne is.

3. Ontwikkelen

Aan de hand van jouw wensen ontwikkelen we een op maat gemaakte template. Indien gewenst vullen we de nieuwbrief met relevante content.

4. Versturen

Nadat de nieuwbrief grondig is gecontroleerd, wordt deze verstuurd naar alle leden.

5. Evalueren

We analyseren de resultaten van de e-mailcampagne om te kijken waar er verbeteringen mogelijk zijn. Deze nemen we mee bij de ontwikkeling van de volgende nieuwsbrief.

6. Brand Statistics

Met ons systeem Brand Statistics kun je op ieder moment van de dag de resultaten van de e-mailcampagne bekijken.

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Contact - Brandpepper
Cases
Auto huren op Curacao - Brandpepper
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Takkenkamp Isolatie - Brandpepper
Doel

Meer naamsbekendheid en meer leads

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Marjon

Takkenkamp Isolatie

“Brandpepper is een bedrijf dat echt actief met je mee denkt. Zo helpen ze ons scherp te blijven wat betreft onze website en de inrichting hiervan. Fijn om te merken dat ze het echt belangrijk vinden hoe onze klanten óns als isolatiebedrijf ervaren.”

Meer verhalen