Social media.

Social media

Een sterk merk als het jouwe heeft een doordachte positionering. Je hebt een plek gekozen die écht bij je past. Een claim waar je feitelijk al je boodschappen aan op kunt hangen. De glimlach van Coolblue, het vakmanschap van Grolsch, de nuchterheid van Klaverblad… Op social media komt die positionering tot leven. Dat doe je door de informatie die je deelt, door te laten zien wat je belangrijk vindt, door de manier waarop je op klachten reageert, door de acties die je opzet… zo maak je van je merk meer dan alleen een product of dienst en zorg je ervoor dat mensen zich bij je aansluiten. Samen met jou kunnen we daar een goede strategie voor neerzetten en je desgewenst helpen om deze professioneel uit te voeren!

Breng je merk tot leven

Allereerst maken we een analyse van je doelgroepen. Waar zijn ze? Hoe oriënteren ze zich? Hoe laat zijn ze online actief? Waar maak je ze blij mee? Op basis van je wensen en ambities ontwikkelen we vervolgens een strategie om je merk op social media tot leven te brengen. De mogelijkheden daarbij zijn eindeloos. Van het vastleggen van een online gedragscode voor je medewerkers tot de ontwikkeling van campagnes, losse content of een jaarkalender. Samen bepalen we hoe we het aanpakken. Wat wil je zelf gaan doen? Welke verantwoordelijkheden pakken wij voor je op? Laten we eens overleggen!

Onze werkwijze

Een goed doordachte social media strategie is een waardevolle toevoeging voor ieder bedrijf. We helpen je als volgt:

 

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Strategie

Ons social media team gaat naar aanleiding van het gesprek een gepaste strategie opstellen. Vanzelfsprekend gaan we door tot jij tevreden bent!

3. Uitvoering

We nemen het beheer van je sociale kanalen over. Zo zorgen we voor leuke reacties, berichten of meer likes en omzet. De keuze is aan jou!

4. Rapportage

Door middel van rapportages houden we je op de hoogte van al onze werkzaamheden en kan je meteen zien wat voor resultaten er geboekt zijn. Wel zo transparant toch?

5. Modules

Je kan je social media pakket natuurlijk altijd uitbreiden. Wil je een groter advertentiebudget, meer berichten of een webcare die ver buiten kantooruren nog klaar staat voor je klanten? Alles is mogelijk!

6. Brand Statistics

Ons speciale klantensysteem geeft je in één oogopslag in de resultaten van je marketingcampagnes. En daarnaast kun je ook berichten voor social media inplannen. Net zo handig! 

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen.

Contact - Brandpepper
Cases
Takkenkamp Isolatie - Brandpepper
Doel

Meer naamsbekendheid en meer leads

Bekijk dit project
Spoked - Brandpepper
AFGENOMEN DIENSTEN

Webshop, online marketing, social media, drukwerk en bestickering van het pand

DOEL

Webshop en drukwerk

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Ronnie

Koninklijke Hesselink B.V.

“Reeds enige jaren werken we samen met Brandpepper Media. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met de dienstverlening die het bedrijf biedt. Uiteraard is er, zoals bij elk bedrijf wel eens iets wat niet geheel volgens verwachting verloopt maar in deze gevallen werd een keurige oplossing geboden. Wat ons betreft ook een sterke voorwaarde voor een samenwerkingspartner.”

Meer verhalen