Adverteren op social media.

Adverteren op social media

Stel, je wil alle 20-jarige vrijgezellen die studeren aan het HBO in Utrecht informeren over een nieuw product. Of je wil alle 65-plussers uit Gelderland uitnodigen voor een evenement… Met advertenties op social media is segmentatie een piece of cake! Dé kans om je doelgroepen massaal met een persoonlijke, pakkende boodschap te benaderen!

Laten we elkaar inspireren!

Creatieve social media campagnes ontwikkelen we het liefst op basis van een gezamenlijke brainstormsessie met jou! Nadat we je doelgroepen, doelstellingen en boodschap helder voor je in kaart hebben gebracht, laten we onze gedachten samen de vrije loop. De informatie uit de brainstormsessie inspireert ons creatieve team om met een tof voorstel, compleet met advertentiebudget te komen. Een voorstel dat we vervolgens graag voor je uitvoeren! Zullen we elkaar inspireren?

Onze werkwijze

Een goed doordachte social media strategie is een waardevolle toevoeging voor ieder bedrijf. We helpen je als volgt:

 

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Strategie

Ons social media team gaat naar aanleiding van het gesprek een gepaste strategie opstellen. Vanzelfsprekend gaan we door tot jij tevreden bent!

3. Uitvoering

We nemen het beheer van je sociale kanalen over. Zo zorgen we voor leuke reacties, berichten of meer likes en omzet. De keuze is aan jou!

4. Rapportage

Door middel van rapportages houden we je op de hoogte van al onze werkzaamheden en kan je meteen zien wat voor resultaten er geboekt zijn. Wel zo transparant toch?

5. Modules

Je kan je social media pakket natuurlijk altijd uitbreiden. Wil je een groter advertentiebudget, meer berichten of een webcare die ver buiten kantooruren nog klaar staat voor je klanten? Alles is mogelijk!

6. Brand Statistics

Ons speciale klantensysteem geeft je in één oogopslag in de resultaten van je marketingcampagnes. En daarnaast kun je ook berichten voor social media inplannen. Net zo handig! 

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen.

Contact - Brandpepper
Cases
Takkenkamp Isolatie - Brandpepper
Doel

Meer naamsbekendheid en meer leads

Bekijk dit project
Spoked - Brandpepper
AFGENOMEN DIENSTEN

Webshop, online marketing, social media, drukwerk en bestickering van het pand

DOEL

Webshop en drukwerk

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Ronnie

Koninklijke Hesselink B.V.

“Reeds enige jaren werken we samen met Brandpepper Media. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met de dienstverlening die het bedrijf biedt. Uiteraard is er, zoals bij elk bedrijf wel eens iets wat niet geheel volgens verwachting verloopt maar in deze gevallen werd een keurige oplossing geboden. Wat ons betreft ook een sterke voorwaarde voor een samenwerkingspartner.”

Meer verhalen