Tarieven van social media.

Tarieven van social media

Wat social media kost? Dat is volledig afhankelijk van je wensen en de omvang van de werkzaamheden. We kunnen de volledige webcare van je overnemen, maar kunnen ons ook prima beperken tot een goede strategie met een stappenplan waar je zelf mee aan de slag kunt. Zullen we eens sparren over de manier die bij jou past? Dat is helemaal gratis!

Onze werkwijze

Een goed doordachte social media strategie is een waardevolle toevoeging voor ieder bedrijf. We helpen je als volgt:

 

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Strategie

Ons social media team gaat naar aanleiding van het gesprek een gepaste strategie opstellen. Vanzelfsprekend gaan we door tot jij tevreden bent!

3. Uitvoering

We nemen het beheer van je sociale kanalen over. Zo zorgen we voor leuke reacties, berichten of meer likes en omzet. De keuze is aan jou!

4. Rapportage

Door middel van rapportages houden we je op de hoogte van al onze werkzaamheden en kan je meteen zien wat voor resultaten er geboekt zijn. Wel zo transparant toch?

5. Modules

Je kan je social media pakket natuurlijk altijd uitbreiden. Wil je een groter advertentiebudget, meer berichten of een webcare die ver buiten kantooruren nog klaar staat voor je klanten? Alles is mogelijk!

6. Brand Statistics

Ons speciale klantensysteem geeft je in één oogopslag in de resultaten van je marketingcampagnes. En daarnaast kun je ook berichten voor social media inplannen. Net zo handig! 

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen.

Contact - Brandpepper
Cases
Takkenkamp Isolatie - Brandpepper
Doel

Meer naamsbekendheid en meer leads

Bekijk dit project
Spoked - Brandpepper
AFGENOMEN DIENSTEN

Webshop, online marketing, social media, drukwerk en bestickering van het pand

DOEL

Webshop en drukwerk

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Margrieta

Karton Design

Ik ben begonnen met mijn webshop om kartonnen producten toegankelijker te maken ook in kleine oplages. Tegenwoordig kijkt iedereen online, thuis, onderweg, op vakantie, etc. Je bent daardoor veel zichtbaarder. Daarnaast zijn de kosten van een webwinkel lager dan die van een fysieke winkel. Ik heb geen fysieke winkel, maar iedereen is welkom in mijn showroom om te zien en te beleven wat er allemaal mogelijk is met karton. Mijn webshop bevalt erg goed, er wordt steeds meer in besteld, maar de meeste mensen zien iets op mijn site en willen zoiets maar dan toch net even anders. Ze hebben door de webshop al wel een idee van de prijs. De ontwikkeling is goed verlopen, ik ben tevreden.

Meer verhalen