Zoekmachine adverteren.

Zoekmachine adverteren

Yeah! Je hebt een vette website. Laat die bezoekers maar komen. En snel ook! Natuurlijk is het enorm waardevol om je site zoekmachine-vriendelijk te maken om maximaal te scoren in de organische zoekresultaten van Google. Daar vertellen we je hier alles over. Maar er zijn méér mogelijkheden. Mogelijkheden die direct zichtbaar zijn op Google: online adverteren! Ook dat pakken we graag voor je op. Laat ons gerust eens weten wat je doelstellingen zijn!

Organische zoekresultaten versus betaalde zoekresultaten

Terwijl je doelgroep een woord ingeeft in Google, gaan complexe Google algoritmes fanatiek voor ze aan de slag om de meest relevante websites op een rij te zetten. Vervolgens worden de organische, ofwel natuurlijke zoekresultaten weergegeven. Dat zijn de pagina’s die op inhoud goed aansluiten op de zoekterm en daardoor veel worden aangeklikt. Op dezelfde pagina worden ook de Google-advertenties getoond, aangeduid met het groene blokje “adv”. Waar het door indexatie enige tijd duurt voordat zoekmachine-optimalisatie zijn vruchten afwerpt, kunt u vrijwel direct profiteren van uw investering in Google-advertenties!

Wat brengt Zoekmachine adverteren?

  • Meer (nieuwe) bezoekers naar je website of webshop
  • Overzichtelijke kosten per click, alleen voor relevante bezoekers
  • Géén onverwachtse kosten, je legt het maximale advertentiebudget vast
  • Een zeer snel effect
  • Een meetbaar resultaat
  • Controle door het Google-team

Brand Statistics

Natuurlijk wil je weten hoe je website scoort! Met Brand Statistics van Brandpepper kun je de prestaties van je site nauwgezet volgen. In je eigen portal vind je onder andere de bezoekersstatistieken van je website, je posities in Google en de verrichte werkzaamheden. Zo kun je continu via je mobiel, tablet of computer in de gaten houden hoe je site het doet! Lekker transparant!

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw advertentiecampagne aan de slag gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Strategie

We beginnen met een grondige doelgroepanalyse. Waar bevindt de klant zich? Hoe gedraagt de klant zich online en hoe kunnen we deze triggeren om je website te bezoeken?

3. Opstarten

Als duidelijk is wie de potentiële klanten zijn, wordt de advertentiecampagne gestart. We ontwikkelen de advertentieteksten en bijbehorende landingspagina's.

4. Evalueren

We analyseren wekelijks de resultaten van de advertentiecampagne om te kijken waar er verbeteringen mogelijk zijn.

5. Optimaliseren

Onze specialisten optimaliseren de campagne. Ons doel: meer resultaat genereren tegen lagere kosten.

6. Brand Statistics

Met ons systeem Brand Statistics kun je op ieder moment van de dag de resultaten van de marketingcampagne bekijken.

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Contact - Brandpepper
Cases
Doel

Vergroten naamsbekendheid & verbeteren conversiewaarde

Bekijk dit project
Auto huren op Curacao - Brandpepper
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Marcel

ADUCO B.V.

“Wij zijn erg tevreden met de nieuwe website. Brandpepper is een bedrijf waar je fijn mee samen kan werken en zij denken mee in oplossingen. Geen vraag is te veel en alles wordt netjes en professioneel gerealiseerd.”

Meer verhalen