Zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine-optimalisatie

Zodra een potentiele klant de naam van je product of dienst in Google intypt, wil je dat je bedrijfsnaam pontificaal bovenaan het zoeklijstje verschijnt. Want mensen die de moeite nemen om actief te zoeken, die zijn eager! Die wíllen meer weten! Met goede zoekmachine-optimalisatie verwijs je ze linea recta door naar dé ultieme plek voor die info: jouw site! Wij zorgen er graag voor dat je dat voor elkaar krijgt.

Organische zoekresultaten versus betaalde zoekresultaten

Terwijl je doelgroep een woord ingeeft in Google, gaan complexe Google algoritmes fanatiek voor ze aan de slag om de meest relevante websites op een rij te zetten. Er worden organische, ofwel natuurlijke zoekresultaten weergegeven. Dat zijn de pagina’s die op inhoud goed aansluiten op de zoekterm en daardoor het meest worden aangeklikt. Op dezelfde pagina worden ook Google-advertenties getoond, aangeduid met het groene blokje “adv”. Dit zijn de sites die aan Google betalen. Met zoekmachine-optimalisatie focussen we ons op het vergroten van de organische, ofwel natuurlijke zoekresultaten. Klik hier om je ook te verdiepen in de betaalde Google advertentiemogelijkheden.

Wat brengt zoekmachine-optimalisatie?

Want als jouw website hoger staat in de organische zoekresultaten van Google levert dat je het volgende op:

  • Organische resultaten voor meer clicks
  • Meer (nieuwe) bezoekers naar je website of webshop
  • Géén kosten per click
  • Géén onverwachtse kosten
  • Een langdurig effect
  • Een professionelere website
  • Een meetbaar resultaat

Brand Statistics

Natuurlijk wil je weten hoe je website scoort! Met Brand Statistics van Brandpepper kun je de prestaties van je site nauwgezet volgen. In je eigen portal vind je onder andere de bezoekersstatistieken van je website, je posities in Google en de verrichte werkzaamheden. Zo kun je continu via je mobiel, tablet of computer in de gaten houden hoe je site het doet! Lekker transparant!

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw marketingcampagne aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Strategie

We beginnen met een grondige doelgroepanalyse. Waar bevindt de klant zich? Hoe gedraagt de klant zich online en hoe kunnen we deze triggeren om je website te bezoeken?

3. Opstarten

Als duidelijk is wie de potentiële klanten zijn, wordt de marketingcampagne gestart. We kijken de website na, stellen alles op de correcte manier in en ontwikkelen de landingspagina's.

4. Maandelijkse werkzaamheden

Maandelijks werken we aan de populariteit van de website door middel van linkbuilding. Ook ontwikkelen we nieuwe content voor de website.

5. Evalueren en optimaliseren

Onze specialisten optimaliseren de campagne continu. We sturen je maandelijks een rapport met de resultaten en geven advies.

6. Brand Statistics

Met ons systeem Brand Statistics kun je op ieder moment van de dag de resultaten van de marketingcampagne bekijken.

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Contact - Brandpepper
Cases
Auto huren op Curacao - Brandpepper
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Doel

Vergroten naamsbekendheid & verbeteren conversiewaarde

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Marcel

ADUCO B.V.

“Wij zijn erg tevreden met de nieuwe website. Brandpepper is een bedrijf waar je fijn mee samen kan werken en zij denken mee in oplossingen. Geen vraag is te veel en alles wordt netjes en professioneel gerealiseerd.”

Meer verhalen