Wat is een SSL-certificaat?.

Wat is een SSL certificaat

Wat is een SSL-certificaat?

Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server van de website en de bezoeker. Je kunt een SSL-verbinding gemakkelijk herkennen aan de URL (een extra s na http): https://domein.nl. De meeste browsers geven middels een klein slotje of groene balk achter de URL aan dat de lijn beveiligd is. Een beveiligde verbinding zorgt voor vertrouwen bij de bezoeker. SSL wordt voor miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, bijvoorbeeld bij online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Gegevens blijven vertrouwelijk en zijn niet leesbaar voor derden. Een SSL-certificaat biedt vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillende dit niet kunnen ‘afluisteren’. Door het certificaat weten de bezoekers dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen.

De voordelen van SSL

  • Bezoekers nemen je website serieus
  • Bezoekers weten dat hun persoonlijke gegevens vertrouwd worden behandeld en zullen eerder tot conversie overgaan
  • Google waardeert beveiligde websites beter dan niet-beveiligde websites
  • Dat geldt ook voor webshops
  • Een SSL-certificaat is gemakkelijk te regelen en daar hoef je zelf niets voor te doen

Wij regelen jouw SSL-certificaat

Wij kunnen een SSL-certificaat voor jouw website regelen. Daar hoef je zelf niets voor te doen, alleen aan te geven dat je hem graag wilt hebben.

  1. We vragen een certificaat voor je aan
  2. We installeren SSL op je website
  3. In veel gevallen binnen 2/3 dagen geregeld
Afbeelding Kim Stein

Kim Stein

Met ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied ben ik een echte online marketeer, in hart en nieren! Samen met m'n team zorg ik voor het beste resultaat bij onze klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *