Even voorstellen: Kaylee.

Even voorstellen: Kaylee

Ontwerpen zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om een grafische opleiding te gaan volgen. Allereerst heb ik VMBO-KB Grafisch Vormgeven gedaan. Dit beviel goed en omdat ik het zo leuk vond, ben ik Allround DTP gaan doen op niveau 3. Na dit succesvol afgerond te hebben, wilde ik mezelf echter nog verder ontwikkelen en heb ik de opleiding Mediavormgeven op niveau 4 gevolgd.

Het grafische neusje van de zalm

Nadat ik klaar was met school ben ik druk gaan solliciteren bij verschillende bedrijven maar dat was nog niet zo makkelijk. Vaak was het zo dat het bedrijf vroeg om een aantal jaar ervaring en dat had ik natuurlijk niet. Gelukkig kon ik al snel bij Brandpepper aan de slag. Brandpepper gelooft in jong talent en bood de mogelijkheid om intern verder opgeleid te worden om mij klaar te stomen voor het echte werk. Door nauw samen te werken met ervaren collega’s heb ik mijn kennis en ervaring nog verder kunnen uitbreiden.

Inmiddels werk ik al bijna een jaar op de grafische afdeling van Brandpepper en heb ik het ontzettend naar mijn zin. Het grootste plezier haal ik uit het maken van logo’s, websites en huisstijlen. Daarnaast werk ik ook graag met WordPress. Projecten waar ik erg trots op ben, zijn onder andere Mangia en The Meetplant. Voor Mangia heb ik echt alles ontworpen. Denk hierbij aan het logo, de menukaart, signing, website, visitekaartjes, spandoeken, cadeaubonnen en banners.

Mijn leven naast het werk

Ik woon samen met mijn vriend Danny in een leuk appartement in Zutphen. In de avonduren kijk ik vaak een leuke serie of ga met mijn hond Mex – een Berner Sennen van 1,5 jaar oud – naar het bos (en ja, hij is wel erg groot haha). Ook vind ik het erg leuk om lekker op het terras met gezellige mensen een drankje te doen of om een hapje te eten. Maar goed, wie vindt dat nou niet leuk? 🙂

Afbeelding Kaylee Menzo

Kaylee Menzo

Als je een website door ons hebt laten maken, heb je grote kans dat ik bij het grafische proces betrokken ben geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *