Hoe kom je bovenaan in Google?.

Wil je bovenaan in Google komen te staan op een competitief zoekwoord? Dat kan! Je website moet op het gebied van techniek, content en autoriteit in top staat staat verkeren. En dat kunnen wij voor jou verzorgen.

Bovenaan in Google staan gebeurt niet van de een op de andere dag. Het is een lang proces, dat veel tijd kost! Onze SEO-experts gaan graag voor jou aan de slag met het optimaliseren van de techniek, het schrijven van landingspagina’s en het verkrijgen van een goed backlinkprofiel.

Top-notch techniek

De techniek van je website moet voldoen aan de laatste eisen om boven in Google komen de staan. De structuur, snelheid, veiligheid en mobiel vriendelijkheid zijn allemaal onderdelen waar je website goed op moet scoren. Wanneer je website goed scoort kan Google je website beter beoordelen en kom je hoger te staan in Google. En dat is wat we willen.

Content, king of the hill

Content is nog steeds het belangrijkste onderdeel van SEO. Dit zorgt ervoor dat je bezoekers naar je website haalt, maar ook dat de bezoekers converteren. De tekst, afbeeldingen en video’s moeten aansluiten bij de doelgroep en geoptimaliseerd worden voor Google.

De basis van een goede tekst is een zoekwoord. Je wilt natuurlijk wel dat er mensen op die term zoeken binnen Google. Als er dan mensen op de pagina zijn beland dan moet de tekst prettig leesbaar zijn een aansluiten bij de doelgroep. Het is vooral belangrijk dat de tekst niet te lang is en niet teveel moeilijke woorden bevat.

Wanneer je een tekst schrijft om bovenaan in Google te komen is het van belang om op alle SEO onderdelen goed te scoren. Naast tekstuele onderdelen als titels en alt teksten, zijn afbeeldingen, video’s, beschrijvingen, url’s, call-to-actions en links ook ontzettend belangrijk.

Authoriteit, meer dan alleen een goed backlinkprofiel

Authoriteit creëren is meer dan alleen een goed backlinkprofiel. Binnen jouw branche wil je bekend staan om je kennis en kunde. Bloggen, gastbloggen, vragen beantwoorden en goede linkjes horen hier allemaal bij.

Kwalitatief goede linkjes van andere websites naar jouw websites vind Google fijn. Helemaal als het blogs, goed geschreven pagina’s of recensies zijn. Wanneer er positief over jou geschreven wordt herkent Google dit. En als veel mensen dit doen ga je stijgen binnen Google.

De beste manier om bovenaan in Google staan is om ervoor te zorgen dat je techniek, content en authoriteit allemaal in perfect in orde zijn. Deze onderdelen zijn ontzettend uitgebreid en bevatten veel elementen. Wil jij dat wij ervoor gaan zorgen dat jouw website bovenaan in Google komt te staan? Neem dan contact op met een van onze SEO-experts!