Magento.

Magento

Technology helpt bij het beginnen, uitbouwen en onderhouden van waardevolle relaties. Brandpepper bouwt commerciële platformen, gericht op innovatie en inzicht in klantgedrag. Ze vormen de verbinding tussen mens en organisatie. We zijn gespecialiseerd in complexe implementaties en ontsluiten innovatieve platformen. Brandpepper is trotse partner van onder andere Magento, ‘s werelds #1 commerce platform.

Development

Onze ontwikkelaars zijn specialisten op het gebied van Magento en WordPress. De meest gebruikte platformen voor succesvolle e-commerce platformen en websites. Vooral Magento verdient een extra spotlight, we zijn namelijk een trotse partner van dit platform. Wil je meer weten over de voordelen van een Magento webshop en de mogelijkheden?

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw webshop aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? Welke producten verkoop je? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Vormgeving

Onze ontwerpers maken het eerste ontwerp gebaseerd op jouw wensen en op de laatste ontwikkelingen. En we gaan door tot jij tevreden bent!

3. Bouwen

Als jij tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van je webshop. Daarna leveren we je een testversie op. Check, check, dubbel check!

4. Producten toevoegen

Daarna moeten we producten toegevoegd worden. Dit kan je zelf doen of dit kunnen wij voor je doen.

5. Onderhoud en techniek

De webshop wordt gebouwd volgens de laatste technieken. Tevens onderhouden we hem zodat hij altijd up-and-running is.

6. Online marketing

We installeren Google Analytics zodat je in ieder geval de statistieken kunt bijhouden. Wil je echt aan de slag met online marketing? Bekijk dan de mogelijkheden!

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Geen verrassingen, behalve dan het prachtige resultaat!

Contact - Brandpepper
Cases
Project in progress
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Project in progress
Doel

Vergroten marktaandeel & naamsbekendheid

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Ronnie

Koninklijke Hesselink B.V.

“Reeds enige jaren werken we samen met Brandpepper Media. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met de dienstverlening die het bedrijf biedt. Uiteraard is er, zoals bij elk bedrijf wel eens iets wat niet geheel volgens verwachting verloopt maar in deze gevallen werd een keurige oplossing geboden. Wat ons betreft ook een sterke voorwaarde voor een samenwerkingspartner.”

Meer verhalen