Ambius.

Ambius

Ambius ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting en verticale tuinen voor kantoren, hotels, winkels, winkelcentra, ziekenhuizen, zorghuizen en luchthavens. De ontwerpers van Ambius zijn gespecialiseerd in het selecteren van planten, plantenbakken en groene wanden om uitstraling te creëren in elke ruimte. Groen biedt namelijk sfeer en werkt rustgevend. Bovendien leidt dit tot minder gezondheidsklachten en betere prestaties.

De online profilering van Ambius bleef achter ten opzichte van de interne ontwikkeling. Ambius heeft prachtige innovatieve oplossingen voor interieurbeplanting, maar dan moet men wel bekend zijn met de organisatie. Ook de website was wat verouderd en niet meer in lijn met de huidige Nederlandse standaarden. In de kerstperiode heeft B2B de focus: middelgrote en grote organisaties kunnen kerstoplossingen laten verzorgen door middel van een totaal ontzorgend concept. Gemak is het grootste uitgangspunt, want de kerstboom wordt bezorgd, opgetuigd, afgetuigd en weer opgehaald. Gemak dient de mens.

Om gemak ook door te trekken in de online oplossing is er een kerstboomconfigurator ontwikkeld die bedrijven de mogelijkheid biedt om de kerstboom online samen te stellen. Grootte, kleuren, kerstballen, bezorgtijd- en locaties, alles is mogelijk. En ben je directeur en wil je elke afdeling binnen je bedrijf de mogelijkheid geven om een eigen kerstboom samen te stellen? Geen probleem. Met de mogelijkheden om verschillende accounts met verschillende rechten te maken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Doel

Automatisering & vergroten marktaandeel

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Marcel

ADUCO B.V.

“Wij zijn erg tevreden met de nieuwe website. Brandpepper is een bedrijf waar je fijn mee samen kan werken en zij denken mee in oplossingen. Geen vraag is te veel en alles wordt netjes en professioneel gerealiseerd.”

Meer verhalen
Relevante projecten
Auto huren op Curacao - Brandpepper
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Project in progress
Doel

Vergroten marktaandeel & naamsbekendheid

Bekijk dit project