Ardoshop.

Ardoshop

Ardoshop is een onderdeel van Ardo Medical. Zij zijn DE specialist op het gebied van borstkolven. En dat laten ze zien in hun webshop. Je kunt hier eenvoudig en snel borstvoedingshulpmiddelen kopen. Ook natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder en kind zijn ruimschoots aanwezig. Een goede marketingstrategie heeft ervoor gezorgd dat het aantal bestellingen meer dan verdrievoudigd is. Een website of webshop kan niet zonder relevante bezoekers, dat bewijst Ardoshop maar weer!

Ardoshop - Brandpepper
AFGENOMEN DIENSTEN

Webshop, hosting en online marketing

DOEL

Webshop

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Simone

Ardoshop

De Ardo medical Benelux webshop staat sinds begin november 2016 live. Na een aantal goede overleggen met Brandpepper is er een mooie webshop opgeleverd en daarom hebben wij ook gekozen voor online marketing.

Online marketing is belangrijk omdat de groei in de online verkoop enorm is. Een enquête die wij vorig jaar hebben gedaan onder vele zwangeren en ‘jonge’ moeders wees uit dat men veel kennis over moeder&kind producten online zoekt. Het is belangrijk dat men de verschillen in borstvoedingsproducten goed kan nagaan. Of men zoekt alleen producten op plantaardige basis, zoals de Multi-Mam tepelverzorgingsproducten die Ardo ook in het assortiment heeft. De vrouw van tegenwoordig zit veel online. Tijdens de zwangerschap, sommigen zelfs tijdens de bevalling en zeker ook daarna om je baby te voorzien van de nieuwste, hipste en fijne producten.

En omdat je beter gevonden wordt in Google is de omzet ook meer gestegen, men kan goede kennis tot zich nemen en kijken en uiteindelijk waar het product het goedkoopst te vinden is.

Meer verhalen
Relevante projecten