Auto huren op Curaçao.

Auto huren op Curaçao

Binnenkort naar Curaçao op vakantie? Dan is een auto natuurlijk handig. Op de website van Auto huren op Curaçao kun je kiezen uit meerdere type auto’s voor ieder gezelschap en budget. Via de website kun je zowel direct reserveren als een offerte aanvragen. Dus ben je nog op zoek naar een goede en betrouwbare autoverhuurder op Curaçao dan ben je bij Auto huren op Curaçao aan het goede adres!

De uitdaging waar de organisatie mee worstelt is dat er steeds meer concurrenten bij komen. Hoe blijf je je concurrenten voor en hoe zorg je je bezoekers blijft bedienen? Samen met de klant hebben we gebrainstormd over de mogelijke oplossingen. We hebben gekeken naar de randvoorwaarden van de opdrachtgever en de concurrentie. Aan de hand daarvan is er een plan gemaakt die aansluit bij de wensen van de klant, de wensen van de bezoeker en verder niets te wensen overlaat.

We hebben het platform uitgedacht vanuit de visie van de klant: flexibiliteit bieden aan de bezoekers en zoveel mogelijk auto’s verhuren op een klantvriendelijke manier. Door middel van een uitgebreid functioneel ontwerp met uitgeschreven requirements en wireframes heeft het design team een mooie basis gelegd voor het developmentteam. Met digital marketing zorgen we dat het platform onder de aandacht wordt gebracht bij de beoogde eindgebruiker: de autohurende vakantieganger.

Auto huren op Curacao - Brandpepper
Doel

Vergroten marktaandeel

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Hettie

De Sociale Raadsvrouw

“Eindelijk met onze websites weer op de juiste plek. We zijn nog maar net begonnen, maar ik heb het volste vertrouwen in Brandpepper. Ik heb weer zin om met internetmarketing bezig te zijn en de cijfers te zien stijgen. Kim snapt De Sociale Raadsvrouw!”

Meer verhalen
Relevante projecten
Project in progress
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Project in progress
Doel

Vergroten marktaandeel & naamsbekendheid

Bekijk dit project