MakeOver.

MakeOver

Iedereen heeft een plek waar ze slapen, wonen, werken en leven. En wat is er nou leuker dan met je interieur bezig te zijn zodat jij je thuis voelt op de plekken waar je veel bent? Bij MakeOver kun je je hart ophalen. Je vindt er een hoop inspiratie en het mooie is dat wanneer je de producten die in voorbeelden worden gebruikt wilt hebben, je direct kunt doorklikken naar de webshop.

De ambitie van MakeOver is een markt dominerende positie te werven. Niet alleen in grootte of aanbod, maar in mogelijkheden om de bezoeker te bedienen in de behoefte die ze bewust – of soms zelfs onbewust – hebben. Na meerdere sparringsessies hebben we besloten in welke koers we gaan varen.

Er is een platform ontwikkeld die de bezoeker alles geeft waar ze maar op kunnen zoeken met betrekking tot interieurinrichting. We houden continu in de gaten hoe de concurrentie zich gedraagt en of het platform nog aan alle eisen voldoet. Alles wat op het platform gebeurt, is gebaseerd op persoonlijke voorkeuren van de bezoeker. Want daar draait het immers om: je bezoeker bedienen!

Doel

Vergroten marktaandeel

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Marcel

ADUCO B.V.

“Wij zijn erg tevreden met de nieuwe website. Brandpepper is een bedrijf waar je fijn mee samen kan werken en zij denken mee in oplossingen. Geen vraag is te veel en alles wordt netjes en professioneel gerealiseerd.”

Meer verhalen
Relevante projecten
Auto huren op Curacao - Brandpepper
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Doel

Automatisering & vergroten marktaandeel

Bekijk dit project