SoftwareWatcher.

SoftwareWatcher

De ondernemers die achter het idee van dit platform zitten waren goed op de hoogte van een vraagstuk wat op de markt speelt: welke software heb ik nodig en welke is het beste? Veel bedrijven werken bijvoorbeeld met een CRM. Maar als je niet bekend bent met de verschillende software die daarvoor bruikbaar is, hoe moet je dan weten welke je het beste kunt gebruiken? SoftwareWatcher heeft daar het antwoord op.

Het platform laat ontzettend veel software zien. Maar hoe zorgen we dat bezoekers objectieve en relevante informatie ziet zonder dat bedrijven hun product zelf hoeven aan te melden? Samen met de ondernemers achter SoftwareWatcher hebben we gekeken hoe we deze situatie konden vermijden en daar is een goede oplossing voor gevonden.

We hebben het platform van begin tot eind ontworpen en gebouwd. Met meerdere brainstorms, wireframes, designs en uiteindelijk een technische realisatie is de huidige versie van SoftwareWatcher tot stand gekomen. Maar dat is nog niet het einde, want de realisatie van het platform is pas het begin van hun succes.

Doel

Leadgeneratie & verbeteren propositie

URL
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Hettie

De Sociale Raadsvrouw

“Eindelijk met onze websites weer op de juiste plek. We zijn nog maar net begonnen, maar ik heb het volste vertrouwen in Brandpepper. Ik heb weer zin om met internetmarketing bezig te zijn en de cijfers te zien stijgen. Kim snapt De Sociale Raadsvrouw!”

Meer verhalen
Relevante projecten
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Doel

Leadgeneratie & verbeteren marktaandeel

Bekijk dit project