SEO bureau Brandpepper.

Als je op een competitief zoekwoord een nummer 1 positie wilt bemachtigen dan is het goed om een SEO bureau in te schakelen. Wij kunnen jou helpen om je website te optimaliseren. Authoriteit, content en techniek gaan wij allemaal in de puntjes verzorgen.

Onze SEO-experts weten als de beste wat er allemaal moet gebeuren om jouw website klaar te stomen voor die nummer 1 positie. Ze gaan aan de slag met de structuur van je website, ze schrijven pakkende teksten en zorgen voor goede backlinks.

Content optimaliseren voor betere resultaten binnen Google

Wanneer wij aan de slag gaan met het schrijven van teksten zijn er 2 dingen belangrijk: SEO-vriendelijkheid en leesbaarheid. Onze teksten scoren goed in Google en zijn door de doelgroep perfect te lezen. Je website kan alleen SEO-vriendelijk zijn als hij gebaseerd is op een goed zoekwoord en als het zoekwoord op de juiste manier wordt verwerkt in de tekst.

De doelgroep moet de tekst ook feilloos snappen. De tekst moet niet te moeilijk zijn en vooral niet te lang. Een juiste schrijfstijl is ontzettend belangrijk. Onze tekstschrijvers kunnen zich aan elke stijl aanpassen!

Wanneer je een tekst schrijft om hoger in Google te komen is het van belang om op alle SEO onderdelen goed te scoren. Naast tekstuele onderdelen als titels en alt teksten, zijn afbeeldingen, video’s, beschrijvingen, url’s, call-to-actions en links ook ontzettend belangrijk.

Structuur van je website optimaliseren

Als de structuur van je website goed is dan kan Google je website begrijpen en indexeren. Google maakt gebruikt van crawlers die je website op meer dan 100 punten controleert. Als je het goed doet op deze punten, dan is dat bevordelijk voor je Google ranking. Google kijkt tegenwoordig vooral naar: snelheid, veiligheid en mobiel vriendelijkheid.

Meer authoriteit voor hogere Google posities

Google vindt kwalitatief goede backlinks fijn. Vooral als het goed geschreven pagina’s, recensies of blogs zijn. Wanneer er positief over jou geschreven wordt herkent Google dit. En als veel mensen dit doen ga je stijgen binnen Google. Een goede manier om artikelen op andere websites te plaatsen is gastbloggen.

Wij hebben je nu 3 manieren gegeven om je website te optimaliseren. Deze onderdelen zijn ontzettend uitgebreid en bevatten veel elementen. Wil jij dat wij ervoor gaan zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google? Neem dan contact op met een van onze SEO-experts!