SEO bureau.

Je wilt meer bezoekers op je website via de zoekresultaten van Google. Want mensen die proactief op zoek zijn naar jouw product of dienst zijn veel sneller geneigd om contact op te nemen dan een willekeurige bezoeker. En dat zorgt voor meer omzet. Maar hoe je jouw website of webshop hoger krijgt is iets waar je je eigenlijk niet mee bezig wilt houden. Jij wilt je bezighouden met jouw onderneming.

En daar kunnen wij je bij helpen!

Want als jouw website hoger staat in de organische zoekresultaten van Google levert dat je het volgende op:

  • Veel meer bezoekers op je website of webshop
  • Géén kosten per klik, alleen kosten voor uren
  • Géén onverwachtse kosten
  • Een langdurig effect
  • Een professionelere website
  • Een meetbaar resultaat

Daarnaast krijg je toegang tot Brand Statistics. Brand Statistics geeft je alle informatie die je nodig hebt, onder andere: bezoekersstatistieken, posities in Google, verrichte werkzaamheden. Zo kun je op elk moment (mobiel, tablet of computer) zelf kijken welk effect zoekmachine optimalisatie heeft voor jouw website of webshop. Lekker transparant!

Een SEO bureau als Brandpepper is er voor jou!

Ons advies is voor jou op maat gemaakt

We maken een strategie gebaseerd op jouw wensen. Dus geen 13 in een dozijn aanpak. We maken een voorstel voor je en jij weet precies waar je aan toe bent. En als je akkoord gaat starten we direct. We overleggen, adviseren en voeren uit. Zo komen we samen tot het beste resultaat en profiteer jij snel van meer bezoekers op je website of webshop.

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw marketingcampagne aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Strategie

We beginnen met een grondige doelgroepanalyse. Waar bevindt de klant zich? Hoe gedraagt de klant zich online en hoe kunnen we deze triggeren om je website te bezoeken?

3. Opstarten

Als duidelijk is wie de potentiële klanten zijn, wordt de marketingcampagne gestart. We kijken de website na, stellen alles op de correcte manier in en ontwikkelen de landingspagina's.

4. Maandelijkse werkzaamheden

Maandelijks werken we aan de populariteit van de website door middel van linkbuilding. Ook ontwikkelen we nieuwe content voor de website.

5. Evalueren en optimaliseren

Onze specialisten optimaliseren de campagne continu. We sturen je maandelijks een rapport met de resultaten en geven advies.

6. Brand Statistics

Met ons systeem Brand Statistics kun je op ieder moment van de dag de resultaten van de marketingcampagne bekijken.

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Contact - Brandpepper
Cases
Auto huren op Curacao - Brandpepper
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Takkenkamp Isolatie - Brandpepper
Doel

Meer naamsbekendheid en meer leads

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Marjon

Takkenkamp Isolatie

“Brandpepper is een bedrijf dat echt actief met je mee denkt. Zo helpen ze ons scherp te blijven wat betreft onze website en de inrichting hiervan. Fijn om te merken dat ze het echt belangrijk vinden hoe onze klanten óns als isolatiebedrijf ervaren.”

Meer verhalen