Webshop laten maken.

Je hebt al een webshop die je wilt vernieuwen of je wilt starten om online producten te verkopen. Hoe dan ook: je wilt een webshop laten maken. En je weet dat er onwijs vee mogelijkheden zijn. Qua opbouw, qua vormgeving en qua functies. Maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Of wat je precies moet doen.

En daar kunnen wij je bij helpen!

We nemen je bij de hand en laten je zien wat mogelijk is. We doen aan ‘jij vraagt, wij DENKEN’ in plaats van ‘jij vraagt, wij draaien’. Want samen komen we tot de beste oplossing. We zijn zakelijk, maar niet onpersoonlijk. We zijn geroutineerd, maar onze webshops zijn nooit routine. Wij zijn er voor jouw nieuwe webshop.

Aangenaam, wij zijn Brandpepper. Wie ben jij?

  • We werken door heel Nederland, dus waar je ook zit: wij komen vooraf graag bij je langs om je wensen door te nemen
  • Vooraf spreken we een prijs af, dus geen verrassingen achteraf
  • Je hebt bij ons veelal één aanspreekpunt
  • We begeleiden je door het hele proces en adviseren je
  • We gaan door tot jij tevreden bent met je webshop

Onze webshops voldoen aan de laatste ‘eisen’

We bouwen webshops die aan de laatste standaarden voldoen. Dus naast dat ze technisch correct zijn opgebouwd voor Google kun je ze ook gewoon gemakkelijk zelf beheren. Geen tussenkomst van ons, gewoon lekker aan de slag met je eigen webshop.

Webshop laten maken, wat kost dat?

De kosten van een webshop zijn afhankelijk van je wensen. Die komen we graag kosteloos en vrijblijvend met je bespreken. Vervolgens maken we een voorstel op maat om te bewijzen dat wij je ideale partner zijn!

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw webshop aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? Welke producten verkoop je? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Vormgeving

Onze ontwerpers maken het eerste ontwerp gebaseerd op jouw wensen en op de laatste ontwikkelingen. En we gaan door tot jij tevreden bent!

3. Bouwen

Als jij tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van je webshop. Daarna leveren we je een testversie op. Check, check, dubbel check!

4. Producten toevoegen

Daarna moeten we producten toegevoegd worden. Dit kan je zelf doen of dit kunnen wij voor je doen.

5. Onderhoud en techniek

De webshop wordt gebouwd volgens de laatste technieken. Tevens onderhouden we hem zodat hij altijd up-and-running is.

6. Online marketing

We installeren Google Analytics zodat je in ieder geval de statistieken kunt bijhouden. Wil je echt aan de slag met online marketing? Bekijk dan de mogelijkheden!

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Geen verrassingen, behalve dan het prachtige resultaat!

Contact - Brandpepper
Cases
Spoked - Brandpepper
AFGENOMEN DIENSTEN

Webshop, online marketing, social media, drukwerk en bestickering van het pand

DOEL

Webshop en drukwerk

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Harald

Gewoongoedhout

“Voor onze nieuwe webshop is een mooi concept uitgedacht. De webshop is net opgeleverd en de eerste bestellingen zijn een feit. Top!”

Meer verhalen