Hosting van je webshop.

Hosting van je webshop

Je webshop en e-mail verdienen een veilig plekje op een goed onderhouden server. Door alles onder 1 dak onder te brengen zorgen wij er voor dat jouw webshop voortdurend in de gaten wordt gehouden. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat wij te allen tijde er voor zorgen dat jouw webshop goed onderhouden wordt en beveiligd wordt met de laatste technieken.

Hosting bij Brandpepper

Je voordelen van hosting bij Brandpepper:

  • Alles onder 1 dak
  • 24/7 support. Wat er ook gebeurt, we helpen je direct!
  • Dagelijks malware monitoring
  • Gescheiden beheer van e-mail, websites en webshops voor optimale veiligheid. Eventuele downtime van je website heeft bijvoorbeeld geen effect op de bereikbaarheid van je webshop.

Welke hosting heb jij nodig?

Afhankelijk van de omvang van je webshop, het aantal producten dat je presenteert en de hoeveelheid bezoekers die dagelijks hun weg naar je webwinkel vinden, bepalen we samen hoeveel hosting ruimte ideaal voor je is. Zo voorkom je dat je kopers afhaken door een te trage site. Daarnaast is het ook mogelijk om een dedicated server af te nemen voor jouw webshop.

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw webshop aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? Welke producten verkoop je? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Vormgeving

Onze ontwerpers maken het eerste ontwerp gebaseerd op jouw wensen en op de laatste ontwikkelingen. En we gaan door tot jij tevreden bent!

3. Bouwen

Als jij tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van je webshop. Daarna leveren we je een testversie op. Check, check, dubbel check!

4. Producten toevoegen

Daarna moeten we producten toegevoegd worden. Dit kan je zelf doen of dit kunnen wij voor je doen.

5. Onderhoud en techniek

De webshop wordt gebouwd volgens de laatste technieken. Tevens onderhouden we hem zodat hij altijd up-and-running is.

6. Online marketing

We installeren Google Analytics zodat je in ieder geval de statistieken kunt bijhouden. Wil je echt aan de slag met online marketing? Bekijk dan de mogelijkheden!

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Geen verrassingen, behalve dan het prachtige resultaat!

Contact - Brandpepper
Cases
Spoked - Brandpepper
AFGENOMEN DIENSTEN

Webshop, online marketing, social media, drukwerk en bestickering van het pand

DOEL

Webshop en drukwerk

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Ronnie

Koninklijke Hesselink B.V.

“Reeds enige jaren werken we samen met Brandpepper Media. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met de dienstverlening die het bedrijf biedt. Uiteraard is er, zoals bij elk bedrijf wel eens iets wat niet geheel volgens verwachting verloopt maar in deze gevallen werd een keurige oplossing geboden. Wat ons betreft ook een sterke voorwaarde voor een samenwerkingspartner.”

Meer verhalen