Website optimaliseren voor Google.

Wil je de nummer 1 positie op een competitief zoekwoord in Google bemachtigen? Dan moet je website helemaal geoptimaliseerd zijn voor Google. Content, techniek en autoriteit moeten allen tot in de puntjes verzorgd zijn. Dat kunnen wij voor jou regelen.

Onze SEO-experts gaan graag voor jou aan de slag met het schrijven van teksten, het optimaliseren van je website en het plaatsten van kwalitatieve backlinks, zodat jij binnen no-time meerdere posities gaat stijgen binnen Google.

Content optimaliseren voor Google

Een goed zoekwoord is de basis van een goede tekst. Naast dat de tekst voldoende SEO-waarde moet hebben is het ook belangrijk dat de tekst prettig leesbaar is. De tekst moet niet te lang zijn, niet teveel moeilijk woorden bevatten en aansluiten bij de stijl van je doelgroep.

Wanneer je een tekst schrijft om hoger in Google te komen is het van belang om op alle SEO onderdelen goed te scoren. Naast tekstuele onderdelen als titels en alt teksten, zijn afbeeldingen, video’s, beschrijvingen, url’s, call-to-actions en links ook ontzettend belangrijk.

Techniek optimaliseren voor Google

Om je website te controleren maakt Google gebruik van crawlers. Deze systemen controleren je website op honderden punten. Wanneer je goed scoort op deze punten, zal Google je pagina beter beoordelen. Dit resulteert in hogere posities binnen Google. Google kijkt tegenwoordig vooral naar: snelheid, veiligheid en mobiel vriendelijkheid.

Meer authoriteit voor hogere Google posities

Kwalitatief goede linkjes van andere websites naar jouw websites vind Google fijn. Helemaal als het blogs, goed geschreven pagina’s of recensies zijn. Wanneer er positief over jou geschreven wordt herkent Google dit. En als veel mensen dit doen ga je stijgen binnen Google. Een goede manier om artikelen op andere websites te plaatsen is gastbloggen.

Wij hebben je nu 3 manieren gegeven om je website te optimaliseren. Deze onderdelen zijn ontzettend uitgebreid en bevatten veel elementen. Wil jij dat wij ervoor gaan zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google? Neem dan contact op met een van onze SEO-experts!