Websites.

Websites

Een paar honderd miljard websites. Zo veel keuze heeft je doelgroep online. Zie daartussen maar eens op te vallen. Je wilt dat je doelgroep je site vindt, dat ze de belangrijkste informatie bekijken én tot de gewenste actie overgaan. Dat vraagt om een website die de aandacht trekt en de bezoeker écht wat brengt.

Laat dat nou nét zijn waar wij goed in zijn!

Brandpepper heeft specialisten in huis voor het design, de techniek, de vindbaarheid en de inhoud van je site. Op basis van je wensen stellen we je eigen Brandpepper-dreamteam samen. Samen bouwen we vervolgens de website die perfect past bij wie je bent. Een site met een verrassend design, pakkende inhoud, uitstekende vindbaarheid en maximale veiligheid. Een responsive site die snel en prettig werkt op ieder device en desgewenst praktische extra tools bevat. Een site die écht wat voor je doet.

Aangenaam, wij zijn Brandpepper. Wie ben jij?

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw website aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Vormgeving

Onze ontwerpers maken het eerste ontwerp gebaseerd op jouw wensen en op de laatste ontwikkelingen. En we gaan door tot jij tevreden bent!

3. Bouwen

Als jij tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Daarna leveren we je een testversie op. Check, check, dubbel check!

4. Onderhoud en techniek

De website wordt gebouwd volgens de laatste technieken. Tevens onderhouden we hem zodat hij altijd up-and-running is.

5. Modules

Je kunt je website uitbreiden met verschillende modules, bijvoorbeeld: nieuws, blogs, portfolio, een formulier. Alles is mogelijk!

6. Online marketing

We installeren Google Analytics zodat je in ieder geval de statistieken kunt bijhouden. Wil je echt aan de slag met online marketing? Bekijk dan de mogelijkheden!

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Raymond

Solar Energy Booster

“De samenwerking met Brandpepper heb ik als een van de leukste trajecten van het afgelopen half jaar ervaren. Ik ben er van overtuigd dat onze paden zich nog zullen kruisen.”
Meer verhalen
Cases
Doel

Automatisering & vergroten marktaandeel

Bekijk dit project
Doel

Vergroten marktaandeel

Bekijk dit project