Hosting van je website.

Hosting van je website

Je website en e-mail verdienen een veilig plekje op een goed onderhouden server. Zo ben je er zeker van dat je commerciële informatie altijd online te vinden is, terwijl je hackers professioneel buiten de deur houdt. Dat is de betrouwbaarheid die wij je met onze eigen hosting service bieden!

Bij Brandpepper breng je de site onder bij de professionals die hem gebouwd hebben. Met kennis van je site, je wensen én je hosting, kunnen we direct schakelen wanneer dat nodig is.

Hosting bij Brandpepper

Je voordelen van hosting bij Brandpepper:

  • Alles onder 1 dak
  • 24/7 support. Wat er ook gebeurt, we helpen je direct!
  • Dagelijks malware monitoring
  • Gescheiden beheer van e-mail, websites en webshops voor optimale veiligheid. Eventuele downtime van je website heeft bijvoorbeeld geen effect op de bereikbaarheid van je webshop.

Welke hosting heb jij nodig?

Hosting gaat om serverruimte. Met voldoende ruimte bied je je website bezoekers een lekker snelle site. De ruimte die je nodig hebt om dat te garanderen, is afhankelijk van de omvang van je website en het aantal bezoekers dat je site trekt. Samen met jou stemmen we de optimale ruimte af, die we vanzelfsprekend voor je monitoren en in overleg flexibel voor je bijstellen.

Onze werkwijze

Wanneer we samen met jouw website aan de slag te gaan is onze werkwijze als volgt:

1. Kennismaking

We zijn benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw wensen? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken? En natuurlijk: hoe kunnen wij jou helpen?

2. Vormgeving

Onze ontwerpers maken het eerste ontwerp gebaseerd op jouw wensen en op de laatste ontwikkelingen. En we gaan door tot jij tevreden bent!

3. Bouwen

Als jij tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Daarna leveren we je een testversie op. Check, check, dubbel check!

4. Onderhoud en techniek

De website wordt gebouwd volgens de laatste technieken. Tevens onderhouden we hem zodat hij altijd up-and-running is.

5. Modules

Je kunt je website uitbreiden met verschillende modules, bijvoorbeeld: nieuws, blogs, portfolio, een formulier. Alles is mogelijk!

6. Online marketing

We installeren Google Analytics zodat je in ieder geval de statistieken kunt bijhouden. Wil je echt aan de slag met online marketing? Bekijk dan de mogelijkheden!

Brandpepper houdt van transparantie. Daarom laten we je graag zien wat we doen. Je weet van tevoren precies hoe of wat!

Contact - Brandpepper
Cases
MKN - Brandpepper
Doel

Positionering & marktaandeel verbeteren

Bekijk dit project
One wish - Brandpepper
Doel

Positionering verbeteren

Bekijk dit project
Klanten vertellen - Brandpepper
Klanten vertellen

Brent

Wiggers & Sikkema B.V.

Brandpepper heeft onze nieuwe tweetalig B2B website eind 2015 opgeleverd. De website is responsive, goed vindbaar en eenvoudig zelf te beheren. Begin 2016 hebben ze een webtool ontwikkeld waarmee onze klanten eenvoudig de juiste producten kunnen selecteren. Hosting, onderhoud en support zijn keurig geregeld. Binnenkort ontvangen wij het SSL certificaat. Onderscheidend vermogen: projectervaring, productkennis en persoonlijke contact.

Meer verhalen