Welkom Pieterjan.

Welkom Pieterjan

De aankomende 20 weken wordt het team vergezelt en versterkt door Pieterjan Bosboom. Nog even afstuderen en dan kunnen wij hopelijk met hem proosten op het behalen van zijn diploma. Wij hebben hier het volste vertrouwen in en wensen hem een te gekke en leerzame tijd bij Brandpepper. Vanaf hier laten wij Pieterjan aan het woord en mag hij ons gaan vertellen wie hij is en wat hij hier eigenlijk komt doen?

Welkom, welkom, zoals jullie al weten is mijn naam Pieterjan Bosboom. Ik ben afkomstig uit Brummen en ben 24 jaren jong. Aangekomen in de laatste fase van mijn opleiding International Business Management is het nu tijd om alles wat ik heb geleerd eens te gaan toepassen in praktijk. Uiteraard hebben ze in drie jaar tijd mijn kennis dusdanig opgekrikt dat ik vakkundig genoeg ben in het uitvoeren van een onderzoek. Aan mij de taak om een positioneringsonderzoek te doen voor Brandpepper.

Het was geen makkelijke opgave het vinden van een ‘leuk’ stagebedrijf. Omdat het een afstudeerstage betreft is het ook maar de vraag of de organisatie hier belang bij heeft. Toen ik eenmaal in contact was gekomen met Brandpepper was het allemaal zo geregeld. Tijdens het eerste gesprek was het een kennismaking en inventarisatie van mijn kant waar ik eventueel onderzoek naar kon doen. In overleg met Arvid kwamen we al snel tot de conclusie dat een positioneringsonderzoek Brandpepper wel kon helpen voor de toekomst. Met deze informatie ben ik begonnen met het maken van een ‘plan van aanpak’ en is er de volgende probleemstelling eruit gerold: Op welke wijze kan een nieuwe positioneringsstrategie bijdragen aan een betere klantbenadering en hoe kan hiermee de merkbekendheid geoptimaliseerd worden voor Brandpepper in midden Nederland?

Daarnaast zal ik naast mijn onderzoek ook het team ondersteunen in hun werkzaamheden en gaat Arvid mij het vak ‘accountmanager’ aanleren. Ik ben nu al 4 weken aanwezig op de werkvloer en mijn eerste indruk is nog steeds positief. Ik ga ervan uit dat dit een leuke en leerzame periode wordt waarbij ik Brandpepper  kan ondersteunen en aan het eind een waardevol document kan aanleveren die de organisatie nog meer succes kan garanderen voor de toekomst.